Ons concept
Als voormalig restauranthouder hebben wij als geen andere een reële en deskundige kijk op het horeca-vak.
Een prachtig vak met liefde voor goed eten en goed drinken.
Met onze zuivere en duurzame wijnen van hoge kwaliteit en uitmuntende smaakbeleving maken wij graag de menukaart bij horeca ondernemers compleet.
Wat zou u mogen wensen als horecaondernemer?
- Zuivere wijnen (laag sulfiet, op 15 graden naar Nederland gebracht
- Wijnen die rechtstreeks van de importeur komen dus zonder vele schakels waardoor de inkoopprijs voor de ondernemer zeer gunstig is
- Wijnen die niet bij de buurman of in de supermarkt liggen. Deze wijnen kunnen een restaurant dus sterker en onderscheidend maken. Deze wijn maakt onderdeel uit van uw signatuur, van uw concept dus kies bewust!
- Wijnen die duurzaam zijn, dus goed voor het insectenleven, voor het milieu en dus voor de toekomst.
Aan deze wensen kunnen wij voldoen!
Ons zeer brede assortiment, welke met grote regelmaat uitbreidt, met enkel zuivere en duurzame wijnen zal volledig kunnen aansluiten bij uw kaart, uw smaak, uw wens en zonder twijfel binnen uw budget.
We komen graag met u in gesprek zodat we u een prachtig passend voorstel kunnen doen van welke wijnen uw onderneming kunnen ondersteunen.
Vino Vido Vici werkt direct samen met Clavis Wijnimporteur en vertegenwoordigd in exacte condities de vakkundigheid, enthousiasme en werkwijze waarin John en Pleun van Clavis Wijnimporteur hun levenswerk bewandelen.
Om een beeld te krijgen van Clavis wijnen en dus van onze prachtige wijnen bekijk onderstaand filmpje uit 2020.